Literatuurkring Literatuurkring

Wie leest er niet graag zo af en toe een goed boek? Moderne literatuur geeft een beeld van de tijdgeest van dit moment. Het weerspiegelt en verbeeldt de thema’s die in de samenleving aan de orde zijn. Het is heel boeiend om in groepsverband af te spreken welk boek er gelezen gaat worden om het dan op een later moment met elkaar tegen het licht te houden. Uiteraard zijn we dan nieuwsgierig naar de innerlijke thema’s: wat drijft de hoofdpersonen, welke plek hebben twijfel en geloof in het boek; maar ook: welke vragen roept het boek bij je op of wat inspireert je in het boek.

Wie dit seizoen mee wil lezen en praten: van harte welkom!
We hebben het seizoen afgesloten met het boek “Zeven soorten honger” van Renate Dorrestein.

De volgende bijeenkomst in september 2018. Voor de juiste datum en de titel even een belletje naar Grietje Dekens tel. 073 5216510

cantorij
datum en tijdstip 20-11-2018 om 19.00 uur