PKN
SOW-Gemeente Berlicum-Rosmalen
 
Kerkbalans 2018 “Samen op Weg” Kerkbalans 2018 “Samen op Weg”

Van 20 januari tot 3 februari zal landelijk de Aktie Kerkbalans 2018 gehouden worden. Voor onze gemeente is 2018 is een bijzonder en belangrijk jaar. In 2018 staat het thema “Samen op weg” centraal. Een aansprekend thema in een jaar dat we een nieuwe predikant hopen te beroepen. Dit zal sterk bepalend zijn voor de toekomst van onze pluriforme PKN gemeente. Een predikant die verbindend en enthousiasmerend is en onze gemeente kan inspireren op het pad van het leven. Het thema spreekt ons daarnaast ook aan, omdat we individueel op weg zijn, onze levensweg gaan. Alleen en met elkaar. Met vele vrijwilligers steken we ieder jaar weer de handen uit de mouwen om de vele activiteiten in onze kerk mogelijk te maken.
 
Voor de een is het geloof dagelijkse realiteit, een houvast voor elke dag. Voor de ander is het vooral actueel op kruispunten van het leven. Dat kunnen hoogtepunten zijn zoals een huwelijk of een doop, of juist momenten waarop het leven ons voor moeilijke keuzes stelt. Dat zijn de momenten waarop we er als gemeente voor u zijn. Als gemeente hebben we echter ook financiële grenzen. De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van de leden. Daarom zult u in de komende periode een brief voor de actie Kerkbalans ontvangen. De bijdragen aan Kerkbalans zijn essentieel voor onze kerk. Mede dankzij deze trouwe bijdragen hebben we samen veel tot stand kunnen brengen en kunnen we het komende seizoen elkaar weer inspireren!
 
We hopen van harte dat we er voor het jaar 2018 in slagen eenzelfde bedrag op te halen als voorgaande jaren, zodat het werk van de gemeente door kan gaan.  Wij gaan er van uit dat wij op u mogen rekenen.
 

terug
 
 

Vergadering beroepingscommissie
datum en tijdstip 26-02-2018 om 20.00
meer details

Cantorij
datum en tijdstip 27-02-2018 om 19.00
meer details

 
Actueel
 
Kerkdiensten
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.