Filmavond Filmavond

Filmavonden
In het kader van het jaarthema "Wie ben jij" zijn er in dit seizoen 2 filmavonden

"Das Leben der Anderen" - vrijdagavond 4 november 2016

Deze film speelt zich af in de voormalige DDR waar de geheime dienst de Stasi de mensen het ;leven knap zuur kon maken. "...een meeslepende thriller én een verhaal over individuele vrijheid en ethiek binnen een repressief systeem."(cinema.nl). De film won allerlei prijzen, waaronder een Oscar.
In de Kiem. Aanvang: 19.45 uur. Toegang gratis. De Kiem is geopend om 19.30 uur.

Agent of grace - vrijdagavond 7 april 2017
Deze film vertelt het levensverhaal van de beroemde Duitse theoloog en pacifist Dietrich Bonhoeffer die onder het nazi-bewind in verzet kwam tegen Hitler en dat uiteindelijk met de dood moest bekopen. En dat enkele weken voor het eind van de 2e Wereldoorlog. Bonhoeffer werd op 9 april 1945 in het concentratiekamp Flossenburg geëxecuteerd.
Aanvang: 20.00 uur. In de Kiem die vanaf 19.45 uur geopend is. Toegang is gratis. Na afloop is een kort nagesprek.

diaconievergadering
datum en tijdstip 01-05-2017 om 20.00 uur

Kring ouders van jonge kinderen
datum en tijdstip 08-05-2017 om 20.15