Cantorij Cantorij

Al meer dan 20 jaar zingt de Cantorij regelmatig tijdens de eredienst onder begeleiding van orgel of piano. We proberen regelmatig onze muziek te vernieuwen en staan open voor suggesties.

Ook zijn we altijd blij met nieuwe leden, vooral SOPRANEN, TENOREN en BASSEN zijn heel welkom!!!!

De cantorij staat onder de kundige en inspirerende leiding van Greet Strijker.

Als je niet weet welke stem je zingt, dan wordt dat tijdens de repetitie wel ontdekt. We repeteren elke dinsdagavond (regelmatig ondersteund door orgel of piano) in de onderbouw van onze kerk van 19.00 tot 20.30 uur.

Iedereen die belangstelling heeft, is bij deze uitgenodigd om te ontdekken hoe inspirerend en ontspannend zingen is.

Voor inlichtingen: Cantorij

voorbereiden seniorenmiddag