Literatuurkring Literatuurkring

Wie leest er niet graag zo af en toe een goed boek? Moderne literatuur geeft een beeld van ‘de tijdgeest’ van dit moment, het weerspiegelt en verbeeldt de thema’s die in de samenleving aan de orde zijn. Het is heel boeiend om in groepsverband af te spreken wat voor boek er gelezen gaat worden om het op een later moment met elkaar tegen het licht te houden. Uiteraard zijn we dan vooral nieuwsgierig naar de ‘innerlijke’ thema’s: wat drijft de hoofdpersonen, welke plek hebben twijfel en geloof in het boek; maar ook: welke vragen roept het boek bij jezelf op, of wat inspireert je? Al een heel aantal jaren draait deze kring met een flink aantal deelnemers. Maar wie mee wil lezen en praten: van harte welkom!

Waar? In de kerk in Berlicum of bij iemand thuis.

Voor info over de data en het programma: email naar Grietje Dekens

diaconievergadering
datum en tijdstip 01-05-2017 om 20.00 uur

Kring ouders van jonge kinderen