Jeugd van 12-15jr Jeugd van 12-15jr

Met de stap van de basisschool naar de middelbare school maken de jongeren ook de stap van de nevendienst naar de catechese.

Een stap naar meer zelfbewustzijn, ook in geloven. Er worden kritische vragen gesteld, niet alles wordt zomaar aangenomen.

Tijdens de catechesebijeenkomsten, iedere 2e en 4e zondag van de maand, komt de catechesegroep bij elkaar, van 10.00 tot 11.00 uur in de benedenruimte van de kerk.

In de bijeenkomsten wordt ruimte gegeven om met elkaar te delen en zo antwoorden te vinden bij de eigen (geloofs)zoektocht.

Je bent van harte welkom!

De leiding van de catechesegroep is dit jaar in handen van:
Annette Westerhof, Ingrid Vis, Ingrid Geelhoed, Lia Sterkenburg Amanda Verzantvoort en Frans Vis

Kortom als je voor de catechese warm loopt en je als meer wilt weten kun je altijd mailen naar:
catechesegroep12-15+

cantorij