Jeugd van 0 tot 5 jaar

Oppasdienst
Voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar ( < groep 2) is er elke zondag tijdens de eredienst oppasdienst. Elke zondag is er een ouder en een jongere die deze oppasdienst samen verzorgen. Het doel van de oppasdienst is de kinderen te laten spelen en zo de ouders in de gelegenheid te stellen samen de eredienst te beleven.

Kerk op Schoot

Het lijkt al zo gewoon, maar het is het natuurlijk niet: Kerk op Schoot, bedoeld voor de kinderen van 2 tot 6 jaar. Als je eens wilt zien hoe het eraan toe gaat, kijk dan eens hier.

Vijf maal per jaar. Om vijf voor half 10, tot kwart voor tien, voor de gewone kerkdienst uit. Het duurt dus ongeveer 20 minuten.

Alle kinderen ontvangen tegen die tijd een uitnodiging. Ook opa's en oma's zijn hartelijk welkom, vriendinnetjes, vriendjes, broers, zussen....
Na afloop van Kerk op Schoot is er in de Kiem beneden ranja en iets lekkers.

We houden bij Kerk op Schoot ook een collecte voor de kerk in Berlicum.

Iedereen is welkom!! Zegt het voort!

Nadere inlichtingen: Ellen van de Akker

cantorij